Organisatie en Sponsoren van Kunst aan de Haven

Wie zijn wij

Judith Baarsma - Artistiek directeur - Afgestudeerd aan de kunstacademie, concepten bedenker , houdt van organiseren en is geweldig blij met alle verbindingen die door Kunst aan de Haven tot stand zijn gekomen. 

Janet Slotboom - Sponsor en fondsen werving - Beeldend kunstenaar, ontwerpt gedenkmonumenten, zit in meerdere organisaties op het gebied van kunst, heeft haar creativiteit ingezet bij het werven van sponsoren en fondsen.

Marijn Duvergé - Vrijwilligers coördinator - Kunstliefhebber, afgestudeerd als edelsmid, passie voor klantentevredenheid, heeft voor Kunst aan de Haven zich toegelegd op het werven en coördineren van de vrijwilligers.

Auke Plantenga - Organisatie teamlid- Kunstliefhebber, bewoner van de Willemskade, beroemd om z'n flyer activiteiten, zet zich altijd enthousiast in voor evenementen in zijn straat.

Samenwerking

Stichting Museumhaven sponsort Kunst aan de HavenStichting Museumhaven - Stichting Museumhaven zet zich in voor het behoud van historische bedrijfsvaartuigen, het uitdragen van de cultuurhistorie op en aan het water en het stimuleren van kunst & cultuur als verbindend element tussen water en land.

Keunstwurk - Keunstwurk is het kenniscentrum voor cultuureducatie, amateurkunst en professionele kunst in Fryslân. Wij zorgen er voor dat de kunst vooruit komt, aan kracht wint. Keunstwurk adviseert, ondersteunt en onderneemt.

Kunstuitleen Friesland werkt mee aan Kunst aan de HavenKunstuitleen Friesland - Kunstuitleen Friesland koopt kunstwerken van kunstenaars om die te verhuren aan abonnees, zowel particulieren als bedrijven. De stichting wil hedendaagse beeldende kunst voor iedereen bereikbaar maken.

Atelier Van Henken - Henk Dillerop is ambassadeur en initiatiefnemer van het evenement Kunst aan de Haven. In zijn atelier Van Henken zijn op onregelmatige basis exposities en voorstellingen met muziek en dichters.

Alle vrijwilligers - zonder de inzet van veel vrijwilligers kan dit evenement niet plaatsvinden.

Expositieruimte

ARK fryslân Kunst aan de HavenARKfryslân - ARKfryslân is hét Friese podium voor architectuur en ruimtelijke kwaliteit. Zij organiseren in heel Friesland vele activiteiten om het maatschappelijk belang van kwaliteit in architectuur, cultuur, duurzaamheid, infrastructuur en landschap voor iedereen zichtbaar te maken.

Notaris Slagman sponsort Kunst aan de HavenNotariskantoor Slagman - Notariskantoor Slagman is gevestigd aan de Willemskade 12 in een monument met een rijke historie. Wij zijn nauw verweven met de stad en haar omgeving. Onze diensten liggen op het gebied van familie&relaties, wonen&lenen, bedrijven&organisaties.

Bibliotheek Leeuwarden expositieruimte tijdens Kunst aan de HavenBibliotheek Leeuwarden - De Stichting Bibliotheken Midden-Fryslân in Leeuwarden verzorgt het openbaar bibliotheekwerk in de gemeenten Leeuwarden en Tytsjerksteradiel. De kernfuncties  zijn lezen, leren, informeren en daaraan ondersteunend cultuur en ontmoeting en debat.

Kunstkade  - Kunstkade brengt vraag- en aanbod op het gebied van kunst- en cultuureducatie bij elkaar. Daarnaast beschikt Kunstkade beschikt over Cultuur Coaches die structureel cultuureducatie verzorgen op alle basisscholen in Leeuwarden.

Schouwburg Harmonie doet mee met Kunst aan de Haven De Harmonie - De Harmonie is de stadsschouwburg en concertzaal van Leeuwarden en staat in de top vijf van grootste schouwburgen van Nederland. De schouwburg biedt een programma met theater, cabaret, dans en muziek.

Eringa Fiscalisten bij Kunst aan de HavenEringa - Eringa fiscalisten is een belastingadvieskantoor en verleent  hoogwaardige belastingadviezen. Het kantoor hanteert een werkwijze waarbij creativiteit in vaktechniek wordt gecombineerd met een voorkeur voor ambachtelijke en elegante benadering.

Sponsoren

Baarsma Marketing sponsort Kunst aan de HavenBaarsma Marketing Bureau -  Baarsma begeleidt bedrijven naar een optimale online presentatie. Dit resulteert in een communicatieve bedrijfswebsite en het constructief inzetten van Social Media.

BrandDogs sponsort Kunst aan de HavenBrandDogs - Sterk in het maken van aansprekende reclamecampagnes die mensen raken, door merkpositionering en merkontwikkeling komen we tot merk waardige communicatiecampagnes. Zij werken altijd vanuit de gedachte van merkbeleving.


Cinnamon sponsort Kunst aan de HavenCinnamon - Cinnamon werkt al 14 jaar voor verschillende ministeries, overheidsinstellingen, bedrijven en musea. Zij ontwerpen en ontwikkelen gebruiksvriendelijke en toegankelijke websites. Ze slaan een brug tussen de creatieve en technische aspecten van webontwikkeling.

FGD Assurantiën sponsort Kunst aan de HavenFGD Assurantiën -Met de nuchterheid die veel noorderlingen eigen is, zijn we in staat om kritisch mee te denken en een eerlijk advies te geven. Uiteindelijk draait het bij verzekeren om relaties, vertrouwen en een goede afhandeling als zich schade voordoet.

HCL sponsort Kunst aan de Haven met historische beeldenHCL - Het Historisch Centrum Leeuwarden is het informatie- en activiteitencentrum voor de geschiedenis van Leeuwarden en omgeving. Duizenden strekkende meters aan historische documenten, vanaf de Middeleeuwen tot heden, worden hier bewaard en toegankelijk gemaakt.

Casato sponsort Kunst aan de HavenCasato BV - Casato op Willemskade 22A biedt een prachtige ruimte te huur aan voor workshops, vergaderingen en informatie bijeenkomsten. De ruimte is modern ingericht en van voorzien van groot tv scherm, wifi en coffee corner.

IT Works sponsort Kunst aan de HavenIT-Works - IT-Works uit Leeuwarden adviseert je graag over mogelijkheden die het internet biedt. Wij maken  onderdeel uit van het  FRL-Team dat dé nieuwe domeinextensie . frl voor Friesland promoot. Nu al kun jij  je .frl-domein bij ons aanvragen!

Bok - denken en doen - sponsort Kunst aan de HavenDenken & Doen - Henk Bok bedenkt de oplossing voor alle moeilijke klusjes rondom huis en bedrijfspand.

Prominent sponsort Kunst aan de HavenProminent - Wie goed tot rust komt, krijgt weer nieuwe energie. Wij doen dit door relaxstoelen en banken te ontwikkelen met een optimale balans tussen comfort, design en vakmanschap.

LOF sponsor van Kunst aan de HavenLOF - Het Leeuwarder Ondernemersfonds is bedoeld om de behartiging van de collectieve belangen van ondernemers in de gemeente Leeuwarden te financieren. Het LOF is bedoeld voor collectieve investeringen voor ondernemersactiviteiten en projecten.

Siebolt Foundation ondersteunt Kunst aan de HavenDe Stichting Siebolt Foundation ondersteunt maatschappelijk relevante evenementen, projecten en gebeurtenissen op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau. Het bewaren van historisch erfgoed, het organiseren, bevorderen en ondersteunen van culturele uitingen, sport en spel en food en agri projecten.

Kunstpromotie Leeuwarden sponsort Kunst aan de HavenKunstpromotie Leeuwarden - Stichting Kunstpromotie Leeuwarden is opgericht om activiteiten te organiseren waarmee professionele beeldend kunstenaars, vormgevers en fotografen uit Leeuwarden en omstreken hun werk aan een zo breed mogelijk publiek kunnen laten zien.

Wijkpanel Binnenstad Leeuwarden sponsort Kunst aan de HavenWijkpanel Binnenstad - De gemeente Leeuwarden wil graag de invloed van bewoners op hun eigen leefomgeving versterken. Daarom is er in elke wijk een wijkpanel met betrokken bewoners die mee denken over plannen en maatregelen.

Kompas vlaggen sponsort Kunst aan de HavenKompasvlaggen - Kompas is een veelzijdig bedrijf en levert al ruim 12 jaar vlaggen en masten met vakmanschap door geavanceerde technieken, apparatuur en materiaal.

Grand Café WoutersCafe Wouters sponsort Kunst aan de Haven - Wij willen dat elke gast zich thuis voelt. Dit doen wij door gastvrijheid voorop te stellen. De knusse sfeer in het café maakt Wouters toegankelijk voor iedereen.

Praamvaren De Vries sponsort Kunst aan de HavenPraamvaren De Vries - Praam varen in Leeuwarden en Dokkum met gezellige arrangementen

Speciale dank aan:

Communicatie team: Yvonne Bergsma & Lieke Jansen & Esther Oskam

Hella van Grinsven support Kunst aan de HavenHella van Grinsven - Grafische vormgeving van dichtbundel Kunst aan de Haven

CommU2 support Kunst aan de HavenCommU2 - Cécile Frencken - communicatie advies

VVD
- Harry Bevers  - netwerk advies
Hier Management support Kunst aan de Haven
Hier management
- Gerhard de Vries - huisvestingsadvies

Greenjoy support Kunst aan de HavenGreenjoy
- Electrische sloepen verhuur in de Leeuwarder grachten

Met Verve - Schildersbenodigdheden

Regelpunt
- Margret Havinga - communicatie advies

 CSL support Kunst aan de HavenCSL - Copy Service Leeuwarden levert topprestaties als het om digitaal drukwerk gaat